Golfrunde primo april i Åskov

Herligt dag i dag. Vi nød en skøn runde golf i Åskov.

Åskov golfbane
Golf i Åskov

Vi har byttet de spanske golfbane ud med en dansk Vi har byttet 25 grader ud med 12, vi har byttet kasketten ud med med en varm hue, vi har byttet de hjemmebagte boller ud med rugbrød, vi har byttet restaurant ud med selvbetjening og mobilpay, og hvidvinen med vand, vi har byttet buggy ud med trolly, vi har byttet korte bukser ud med lange, men….. vi har stadig glæden med en skøn runde golf i pragtfuld vejr, hvor vi nød hvert øjeblik.

På besøg i Jelling Golfklub

Det er næsten ikke til at tro, at der bare for 2 dage siden var hedebølge.
Tænk vi havde 34 grader i onsdags, torsdag var temperaturen 22 grader og i dag er det hundekold. Der er kun 17 grader og nærmest storm, da vi skulle spille i Jelling Golfklub

Jelling Golfklub

Vi havde heldigvis godt med tøj på, så vi kunne på trods af de kolde temperaturer nyde turen.

Jelling Golf bane er meget smuk. Beliggende i kuperet terræn og med masser af bøgetræer. På utrolig mange af hullerne er der en fantastisk udsigt. Måske har banen gjort ekstra indtryk, fordi vi kommer fra det flade Herning. En bane jeg gerne vil spille igen, og også med buggy næste gang.

Jelling Golfklub

Jelling Golfklubhavde i anledning af ‘Spil billig ugen’ sat et lille telt på efter hul 9, hvor vi kunne få varmen og købe en pølse. Herligt.

Dejligt med en grillpølse og lidt læ

Skive golfbane

Her om sommeren har rigtig mange golfbaner tilbud på greenfee, og vi benytter altid lejligheden til at prøve et par forskellige baner. I fredags blev det til 18 huller på Skive Golfbane. Det er nu ved at blive en tradition at spille den i uge 28, hvor greenfee kun er kr. 50, og hvor de gør et stort stykke arbejde for, at vi skal have en festlig dag, med konkurrencer og forfriskninger på banen.

Banen stod rigtig flot, fairways var fine og greens jævne og hurtige. Helt igennem en dejlig oplevelse, som allerede startede ved ankomst, hvor vi blev taget godt imod at 2 søde damer kom greenfee-kontoret.

Efter spillet skulle vi selvfølgelig nyde det dejlige mad fra klubhuset. En super skøn dag.

Skive Golfklub - uge 28
John og Ejnar får lige tanket lidt op