Golf i Majocar

Mojacar ligger ca 2 timers kørsel fra Alicante og er en skøn ferieby som ligger langs kysten. Her er et mylder af mennesker i sommerhalvåret, hvilket betyder, at der er rigtig mange skønne spisesteder og gode indkøbsmuligheder langs med den meget lange strandpromenade.

Golfbanen, som ligger meget centralt nær bymidten (Marina Golf), er en super spændende bane, hvor der ligger et bjerg midt på banen som man skal passerer. Banen er flad på begge sider af bjerget, så de der gerne vil gå har mulighed for det, da man forholdsvis let kan kommer over bjerget på vej ud, men når man skal hjem af bag ni, går det stejlt op, så mange bestiller hjælp af Caddy-master, som i buggy og trækker en op ad bjergsiden.

Ikke lang fra Mojacar ligger Valle Del Este, som også er en rigtig skøn og velholdt golfbane, eneste ulempe ved denne er, at det kan være svært at få tee-times, da banen har et tilhørende hotel, hvor mange golfklubber arrangerer uge-ture til, og disse har selvfølgelig første prioritet.

En anden spændende bane i nærheden af Mojacar er Desert Springs, det er Europas eneste ørkenbane. Det er spændende at prøve at spille en helt anderledes bane. Denne bane er helt flad, og udfordringerne ligger i at holde bolden på fairway for at undgå at sandet.

RSB-GOLF arrangerer longstay i Mojacar til nogle fantastiske priser. Området er langt billigere end Estepona og Malaga, det gælder både restauranter, billeje og som regel også fly, så der er penge at spare ved at vælge at holde golfferie i denne skønne spanske kystby

La Duquesa Golf, Estepona

La Duquesa Golfbane er en smuk golfbane, designet af den Robert Trent Jones og beliggende i et imponerende naturlandskab. Banen byder på 18 udfordrende huller med underholdende fairways, som giver dig mulighed for at nyde en runde golf, men fantastisk udsigt fra næsten alle huller, og til en rimelig pris (efter spanske forhold)

Selve banen var en spændende golfoplevelse, greens var gode og fairways kunne gå an, men omgivelserne omkring banen have brug for lidt ekstra opmærksomhed. Men på trods af dette, vil du stadig kunne nyde det smukke landskab, mens du spiller en runde golf på denne fantastiske bane. Hvis du er på udkig efter en golfoplevelse, der kombinerer spænding og naturskønhed, så er La Duquesa Golfbane bestemt et besøg værd.

Har du golfhæfte kan du spille banen til 1/2 pris og buggy er i mine øjne et must. Vi betalt for 2 spille incl. buggy € 95 ved brug af golfhæftet.

Klubhuset er et luksus byggeri som er gået konkurs. Bygningernes storhedstid er forbi, og de fleste lokaler står tomme. Men det var lidt spændende at gå på opdagelse i bygningen. Der var kælet for detaljerne i sin tid, da det blev bygget, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvordan det engang har været.

Lige ved siden af klubhuset, nærmest i forlængelse af dette, ligger et 5 stjerne hotel. En meget flyt bygning har det været, men hotellet har stået tomt i x-antal år.

Den lille restauration, som ligger ved klubhuset, har nogle rimelige priser og udmærket mad. Vi bestilte dagens menu til 11 € pr. stk og fik 3 retter (den traditionelle spanske ‘håndværkermenu’, hvor man kan vælge mellem X antal retter), og efter vores vurdering lå tilberedningen i den gode ende.

Spanien – Atalaya Golfbaner

De seneste år har vi været på Costa Del Sol i efteråret og vinteren, hvor vi spille i Atalaya Golf Club. Atalaya har vi forelsket os i, dels fordi der er 2 baner og dels fordi vi gennem RSB-GOLF kan spille ubegrænset antal gange i den tid, vi er i Spanien.

Old Course som er en ret fald bane som nemt kan gåes, og New Course er en kuperet bane,. Banerne er virkelig forskellige og det giver gode muligheder for afveksling.

Atalaya Golf og Country Club har også et godt klubhus med en god restaurant. RSB-GOLF har haft denne bane som match-bane i flere år, dvs. de fleste at RSB-GOLF’s matcher bliver afholdt på enten Old Course eller New Course, og i hele forårssæsonen er det med Claus Rasmussen som match-leder.

Den lille kiosk ved hul 10 er ofte mødestedet for RSB-GOLFERE som bare vil nyde solen og en snak