Long stay golf Spanien

Jeg elsker at tage på long stay golfferie. Efter jeg er blevet pensionist, tager jeg på golfferie ca. 6 uger om efteråret og igen februar-marts. Jeg tager til syd Spanien på long-stay golfferie. De sidste mange år har jeg rejst med RSB-GOLF, fordi der altid er arrangeret forskellige sociale aktiviteter, så man lærer andre golfere at kende.

Long stay golf i Spanien

Når man bestiller longstay golf gennem RSB-GOLF, skal kan selv stå for booking af fly og billeje. Jeg kan godt lide den flexibilitet, der ligger i selv at booke flybillet. Det gør at man kan kombinerer golfrejsen sammen med alm. ferie-rejser. Så hvis der er nogle steder i Spanien, vi gerne vil opleve, booker vi nogle gange fly dertil og kører til golfferie bagefter.

Det som jeg sætter mest pris på ved RSB-GOLF, er Pia Carlssons (ejeren af RSB-GOLF) evne til at skabe sammenhold mellem golf-gæsterne. Pia sørger for, at der blive afholdt ugentlig match eller forskellige festlige arrangementer.

I foråret 2023 begyndte jeg at hjælpe Pia Carlsson med at tage imod nogle gæster i det område, hvor jeg selv boede. En opgave som jeg syntes er vældig sjov, da jeg kommer i kontakt med rigtig mange dejlige mennesker.

Derfor finder du under menuen golf et specifikt menupunkt RSB-GOLF, så du kan se, nogle af de arrangementer som jeg har deltaget i med RSB-GOLF.

Under menupunktet Golfbaner Spanien finder du også en beskrivelse af de golfbaner, som jeg har spillet siden 2023

Er du blevet nysgerrig på RSB-GOLF, kan du finde deres webside ved at klikke her