Beatles koncert i Porto Banus

På trods af at jeg lige har haft en alvorlig lungebetændelse, og ikke mindst set i lyset af, at jeg var til læge 2 gange i dag, ja, så ville jeg ikke gå glip af at benytte min billet til en Beatles koncert, som vi havde bestilt for 1 måneds tid siden.

En lille lur inden vi tog afsted, gjorde underværker, og det blev en rigtig dejlig aften.

La Sala, Porto Banus er en restaurant som afholder mange musikarrangementer. Så hvis du holder ferie er i området, kan jeg kun anbefale, at du undersøger, hvilke musikoplevelser du kan få med på din ferie.

Valentinsdag med RSB-GOLF

Hos RSB-GOLF benyttes enhver lejlighed til at feste, og Valentinsdag var ingen undtagelse. Der blev afhold fødselsdags-match med mange og gode præmier på Doña Julia med efterfølgende middag og underholdning. Michelle Daniels underholdte os, og skabte en fantastisk stemning, hvor mange fik lyst til en sving om.

RSB-GOLF 10 års jubilæumsfest

RSB-GOLF havde 10 års jubilæum i år, og det skulle selvfølgelig fejres. Festen blev holdt i klubhuset på Los Aquelos. Pia Carlson havde arrangeret underholdning – Two Legends One Stage – Michelle Daniels and Gary Goodmaze som henholdsvis CHER og Freddie Mercury, et super show med masser af god musik. Sammen med pragtfuld mad, var det en kanon aften, hvor rigtig mange havde danseskoene på.

Pia Carlson byder velkommen til sit 10 års jubilæum
Pia Carlson byder velkommen til sit 10 års jubilæum
CHER underholder
CHER underholder
Freddie Mercury underholder
Freddie Mercury underholder