Ingredienser:
- 2 æg
- 1 spsk. mælk
- 1/4 kop hakket tomat
- 1/4 kop hakket squash
- 1/4 kop hakket løg
- 1/4 kop hakket paprika
- 1/4 kop hakket svampe
- 1 tsk. olivenolie
- Salt og peber
- Friske urter (valgfrit)
Fremgangsmåde:
- Varm olivenolien i en lille stegepande ved medium varme.
- Tilsæt squash, løg, paprika og svampe, og sautér i 3-4 minutter, eller indtil grøntsagerne er bløde.
- Pisk æggene sammen med mælken i en skål, og hæld blandingen over grøntsagerne i panden.
- Krydr med salt og peber efter smag.
- Lad omeletten stege i 5-6 minutter, eller indtil æggene er faste.
- Fold omeletten i halve og server straks.
- Drys med friske urter som persille eller basilikum, hvis ønsket.
Denne grøntsagsomelet giver en lækker og nærende måltid, som indeholder mindre end 300 kalorier. Du kan også tilføje andre grøntsager eller ingredienser efter ønske, som spinat, fetaost, eller kogt kylling for ekstra protein.